Web Analytics

Spanyol:

Több szempontból is áttörés volt az elmúlt hét, először is sikerült végre megszabadulni a Villám Spanyoltól. Nagy élmény volt, de nem sírom vissza. Talán majd egyszer még előveszem, de amíg alatta van az a barokk zene - nos, nem. 

Ami ennél sokkal jobb, hogy befejeztem végre Michel Thomas haladó spanyolját - ez az anyag szerintem nagyon jó, a jövőben bátran fogok MT-hoz fordulni nyelvtanulás ügyben. Ezen a héten állok neki a folytatásnak - van egy Language Builder oktatója, valamint egy Vocabulary Buildre. Biztos jók. 

Ezenkívül bejeztem még a Notes in Spanish kezdő részét, és már bőven haladok a középhaladó fokozaton. Túlzás lenne azt állítani, hogy mindent értek, azonban nagyon sok mindent igen - négy és fél hónap után szerintem ez nem rossz eredmény. Továbbra is keresem a leghatékonyabb módját annak, hogy a beszédemet fejleszthessem, otthoni körülmények között.

Angol:

Az Effortless English leckéit kettesével veszem, igaz ugyanúgy egy hétig hallgatom őket. Kissé lejjebb hagyott a lelkesedésem, tekintve, hogy ellentmondásos egy kicsit. Mindenesetre vannak benne tényleg jó dolgok, ami miatt végig fogom csinálni. Sőt, újra nekiálltam a Villám Angol cuccait is hallgatni. Szódával elmegy.

Táblázat:

Tetszett ez az írás? Ne felejtsd el megosztani másokkal is!
| More

A bejegyzés trackback címe:

https://otevotnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr921188860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása