Web Analytics

[balint] 2009.04.15. 02:54

Linkek

Egy kicsit átszabdtam a jobbra található linkrészleget, ám a blog.hu finoman szólva is felhasználó-ellenes felülete miatt nem teljesen olyanra sikerült, mint amilyenre szerettem volna (a gusztustalan hirdetéseket tessék egy elegáns mozdulattal figyelmen kívül hagyni), de sebaj. 

Külön kategóriában vannak a nyelvi cuccok: Effortless English ugye angol módszer, Michel Thomas a megszállott nyelvtanár, akinek segítségével órák alatt sajátíthatunk el nyelvi alapokat, majd a Notes in Spanish, kedvenc spanyol oldalam, rögtön ezután jön a Pimsleur, ami az egyik legjobb nyelvi alapozó, aztán a Rosetta Stone, aminek rejtelmeit most készülök felderíteni, utána Tim Ferriss, a megátalkodott életművész nyelvi gondolatai, míg végül a Voices en Espanol spanyol podcast és ötlettár oldala. 

Tessék kattintani. 

 

Tetszett ez az írás? Ne felejtsd el megosztani másokkal is!
| More

A bejegyzés trackback címe:

https://otevotnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr431065822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása