Web Analytics

Kissé kaotikusra sikerült az időbeosztás a múlt héten (a hétvégén pedig némi pihenőt engedélyeztem magamnak, eképpen látható, hogy a szombat például úgy ahogy van, kimaradt), ám unalmasnak semmiképpen nem lehet nevezni. Imhol a részletek:

Spanyol:  

Egy huszáros vágással úgy döntöttem, hogy megugrom a következő lépcsőfokot a tanulásban: most már nem csak példamondatokat és könyvszagú párbeszédeket akarok hallgatni és tanulni, hanem ide nekem valami valódit! Valami igazit! Valami élőt! A huszáros vágáshoz jócskán hozzájárult a Notes in Spanish remek ajánlata, miszerint az összes általuk kínált anyagot 73,5 ojróért magunkévá lehet tenni - több mint 130 podcast (három szinten), melyekben a szereplők adott témákról beszélgetnek, spanyol akcentussal. Teljes átiratot kapunk az anyaghoz, szótanuló cumókat, segítséget, tippeket, csomó extra anyagot, szóval jóságos.

Hogy miként osztom be, még nem teljesen tiszta, mindenesetre egyelőre a három nap/lecke metódussal haladok. Remekül felépített, tematikusan következő, szuper anyag! Csakis ajánlani tudom, minden spanyolul tanulónak! Emellett most már tényleg nekiállok a Rosetta Stone-nak, de ha az is kész, akkor csak erre fogok koncentrálni. Véleményem szerint, ha ezen átrágtam magam (a megfelelő módszerrel), akkor elmondhatom magamról, hogy tudok spanyolul. 

Angol:

Sok különleges itt nem történt, továbbra is mennek az Effortless English leckék, hallgatom AJ Hoge észosztását, és már egyre többször nevetek fel, mert olyan viccesen adja elő magát. 

Alant pedig álljon itt a múlt hét mementójául szolgáló tanuási táblázat:

Tetszett ez az írás? Ne felejtsd el megosztani másokkal is!
| More

A bejegyzés trackback címe:

https://otevotnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr671037450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása