Web Analytics

Nyelvtanulási hatásfokom némi visszaesést mutat, tekintve egyéb irányú elfoglaltságaimat és elkötelezettségeimet. Na, de sebaj, imhol az eredmények:

Spanyol:

A Villám Spanyol első részét lezártam, futkoz tőle a hátamon a hideg (igazából csak az alatta hallható zenétől), ám a jó ötletek egy részét hasznosítani fogom, melyekről majd idejében beszámolok. A Notes in Spanish kezdő podcastjainak már majdnem a végén vagyok, továbbra is rettenetesen tetszenek, még jobb, hogy teljesen ingyenesek. A Rosetta Stone-al egészen keveset foglalkoztam, de azt hiszem ez annyira nem is nagy baj, tekintve, hogy állandóan ismételtet, tehát nem nagyon tud lemaradni vele az ember. A technika csodái, ugye.

Angol:

Majdnem befejeztem a Villám Angol 3. csomagját, szódával elmegy. Az Effortless English némi fluktuációt mutat minőség szempontjából, ám a rendszer működőképessége megkérdőjelezhetetlen. Kicsit várom már, hogy a végére érjek és lássam, mennyit használt az angolomnak. Persze ez nem olyan dolog, ami egyik pillanatról a másikra változik, így a folyamat közben is kell látnunk a változásokat. Kár, hogy ezt a tanuló pont magáról állapítja meg a legnehezebben.

Végül a táblázat:

Tetszett ez az írás? Ne felejtsd el megosztani másokkal is!
| More

A bejegyzés trackback címe:

https://otevotnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr771146185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása