Web Analytics

A lecke címe: Bad Choices. Lehet érezni, hogy ez már "haladó" szint, az oktató sokkal gyorsabban beszél és maga a lecke is elég hosszúra sikeredett - nem csoda, hiszen ebben is van Point of View és már Commentary (a lecke anyagához tartozó kis szösszenet, amiben a tanár fejti ki véleményét az adott tárgyról - inkább csak érdekesség, de mivel a nyelvezet könnyű, érdemes ezt is meghallgatni párszor.)

Az Audio meghallgatása után jött egyszer a Vocabulary, majd párszor a Mini-Story. Következő nap újra ez a sorrend, de már meghallgattam hozzá a Commentaryt és a Point of View-t is. A harmadik napon szintén így ment, majd utána már csak az Audio-t, a MS-t és a PoV-t hallgattam, napjában legalább 1 órát (inkább többet).

Hasznos szófordulhatok vannak a leckében és már sokkal több mint az első szinten. Nem olyan szájbarágós, és itt már az a cél, hogy az egész MS-t el tudjuk magunktól mondani egy idő után (én egy hetet szántam rá). Ha nem megy, semmi gond. Hallgassuk újra, aztán próbáljuk újra - ezt mondja AJ. Azt hiszem érdemes megfontolni. Jövő hétfőn a 2. szint 2. leckéje jön! 

Az Effortless English-ről szóló többi bejegyzés itt olvasható.

Az eredeti Effortless English anyagot ezen a linken tudod megvenni, aki megpróbálná, ossza meg velem is tapasztalatait. Jó tanulást! 
 
Tetszett ez az írás? Ne felejtsd el megosztani másokkal is!
| More

A bejegyzés trackback címe:

https://otevotnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr19995406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása