Web Analytics

A lecke címe: Lifestyle diseases. A cikket egy lelkes (japán) Effortless English tanuló írta az amerikai, zsír alapú kultúráról. Görbe tükör, ugyebár.

A Vocabulary részben a következő szavak vannak:

contributing factor, life style, related, typified by, diabetes, obesity, surplus, the other day, calorie, images, overweight, servings, tasting, totaled, excess, supposed to, reducing, portion, unbelievably, will, toxic, avoiding, to shift, mental focus, foci, root causes, anxious, an outlet for, constantly, to distract, inappropriate, dealing with, challange, to handle, gain, achievement, exam, exertion, enumerate, pursuit, the point is, the key, to cultivate

A lecke velejét adó Mini-Story egy bődületes baromság egy ideges emberről. Kezd egyre jobban zavarni ezeknek a sztoriknak a blődsége - bár állítólag ebben áll az erejük. Könnyebb megjegyezni a hülyeséget. 

A leckéhez nem tartozik PoV és nincs hozzá kommentár sem. Őszintén szólva egy kicsit úgy gondolom, hogy esik a minőség színvonala és nem vagyok benne tökéletesen biztos, hogy megéri ennyi energiát belefektetni egy leckébe. Mindenesetre végigcsinálom már az egész kurzust, utána pedig majd írok egy zsíros összefoglalót belőle. 

Az Effortless English-ről szóló többi bejegyzés itt olvasható.

Az eredeti Effortless English anyagot ezen a linken tudod megvenni, aki megpróbálná, ossza meg velem is tapasztalatait. Jó tanulást! 
 
Tetszett ez az írás? Ne felejtsd el megosztani másokkal is!
| More

A bejegyzés trackback címe:

https://otevotnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr91171352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása