Web Analytics

Remek szórakozást nyújtó játékkal űzöm el üres (másod)perceimet - az MSN nevű azonnali üzenetküldő kliensben (micsoda magyar szó!) ugye ki lehet írni a nevünk mögé mindenféle üzeneteket, nagyjából úgy, mint a Facebookon (Bálint most éppen ezt csinálja, Bálint most éppen azt csinálja, stb...). Ezentúl ha valami új jut eszembe, akkor azt ennek a szótárnak a segítségével átfordítom spanyolra, majd az írom ki oda. Így naponta többször is látom, szem előtt van, szinte észrevétlenül van jelen szinte mindig.

Találtam még egy remek webes "kiejtő" programot (nem tudom, hogy írjam máshogy) - az AT&T Labs fejleszti és nagyon ígéretes. Több nyelven is tud (angol, francia, német, spanyol), különböző akcentusokkal - és meglepően szépen olvas fel. Csak be kell írni a szöveget, kiválasztani a nyelvet, a program átkonvertálja és már töltődik is le a gépünkre .wav formátumban, amit bármikor újra meghallgathatunk. 

Tetszett ez az írás? Ne felejtsd el megosztani másokkal is!
| More

A bejegyzés trackback címe:

https://otevotnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr35982359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása