Web Analytics

[balint] 2009.01.26. 10:15

Magamról

A nevem Kőrösi Bálint, 26 éves vagyok, jelenleg Ausztráliában élek (2008. novemberében költöztem ide), informatikát hallgatok.

Főiskolai tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Főiskolán folytattam, Integrated Engineer szakirányon. Az iskola szoros kapcsolatban állt a nottinghami egyetemmel, így ennek köszönhetően az egész főiskolai oktatás angol nyelven folyt - sajnos nem anyanyelvű tanárokkal, aminek később meg is láttam/láttuk a kárát.   

Angol nyelvtudásom jónak nevezhető, ám ezt szeretném minél magasabb szintre fejleszteni, ezért ennek tanulásával valószínűleg soha nem fogok leállni. 

Az öt év - öt nyelv projekt itt egy kicsit sántít, hiszen az angolt már beleszámoltam az öt nyelvbe. Ez elég nagy (mondhatni nélkülözhetetlen) segítségemre lesz a nyelvtanulás során. Nem csak azért, mert minden megtanult nyelvvel könyebb lesz a következő, hanem azért is, mert rengeteg anyag csak így érhető el. Az összes internetes forrást felkutattam/kutatom tanulási anyagokért és kiválogatom közülük a legjobbakat/számomra leghatékonyabbakat. Remélhetőleg ez mindenkinek hasznos lesz. 

Ezen kívül folyamatosan dolgozom a saját nyelvtanulási módszeremen, melyet az angolon fogok tesztelgetni, és igyekszem közölni az eredményeket. Amennyiben sikerül maradandót összehoznom, azt egyszerre is közzé szeretném tenni valamilyen formában. 

A cél tehát 2014. január 25-ig öt nyelv magabiztos birtoklása. 

Aki pedig azt gondolná, hogy lehetetlenség az öt év alatt az öt nyelv - nos, az már csak azért is nézzen ide vissza néha. 

Tetszett ez az írás? Ne felejtsd el megosztani másokkal is!
| More

Szólj hozzá!

Címkék: rizsa

A bejegyzés trackback címe:

https://otevotnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr96900738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása